Bogdan

MEMBRU FONDATOR

Reședința: Montreal, Canada
Profesia - jurist
Ocupaţia - dispatch
Permis categoriile A şi B - din 1998
Data naşterii - 27.06.1980
Calitate principală - optimismul. Defect principal - idealismul.
Unul dintre iniţiatorii acestui proiect, fixist când vine vorba de imaginea Clubului, băiat bun şi nepericulos dacă este lăsat în pace. Se aprinde foarte repede, dar îi trece la fel de repede. În general se ocupă de tot ceea ce înseamnă imagine şi relaţionare cu lumea moto, poate un pic cam sensibil şi cam idealist pentru secolul ăsta. Uneori încercă să schimbe lumea şi se bazează pentru asta pe suportul celorlalţi membri. Pasiunea pentru motoare nu se ştie de unde o are... se pierde în negura timpului, dar este unul dintre acei motociclisti căruia îi vibrează sufletul la orice zgomot de motor. A început cu un IJ 350, accidental a cochetat şi cu un Nipru, urmând apoi Honda Shadow VT600C (Brunhilda) şi, ulterior, un Dragstar de 1100 cmc Classic (Ursoaica).
Chopper-ist convins, a fost virusat de Finu' Gory cu microbul BMW, timp de un sezon a călărit cu succes un F650 GS, botezat bineînţeles 'Moromete', iar mai apoi s-a luptat cu Gheonoaia - o Yamaha TDM 850.
Odata ajuns în Canada nu a renunțat la pasiunea pentru motoare, în prezent călărind un Suzuki Vl 1500 Lc botezat Thor.
Este căsătorit cu Oana, iubirea din liceu care îi inţelege şi îi împărtăşeşte pasiunea, chiar dacă nu la aceeaşi intensitate.
Crede în spiritul motociclist de altădată (se consideră privilegiat că a apucat vremurile de glorie ale comunistelor, când fenomenul moto arăta cu totul altfel decât în prezent), opreşte întotdeauna să ajute un necunoscut în pană, spirit pe care se chinuie din răsputeri să îl păstreze viu în timpurile de azi!

 

 

Mini galerie

 

battlements.png