Bogdan

Reședința: Bratislava
Profesia - inginer IT
Ocupaţia - inginer de sistem
Permis categoria A din 2001
Data naşterii - 18.08.1980
Calitate principală - te poţi baza pe el.
Defect principal - cam egoist uneori.

Şi-a dorit de mult motor, dar nu şi-a permis ceva de calitate şi a evitat să-şi ia o 'comunistă' (nu ştie ce a pierdut!!!). Până atunci a mai călărit scutere, biciclete şi maşini, dar asta nu interesează mai pe nimeni... E atras de orice are roţi, elice sau şenile, bârâie, zbârnâie sau pufăie. Deasemenea, îi place să spună despre el că e deştept, frumos şi cu bani, n-are burtă, vicii şi va trăi 120 ani!

Este un tip destul de sănătos la cap dacă luăm în calcul faptul că primul drum ca începător pe un CBR de 600 a fost România - Finlanda.

Pune pe primul loc prietenia (desigur, înainte de primul loc este iubita lui), îi plac călătoriile lungi şi foarte lungi şi singurul lucru pe care l-ar fura ar fi o cisternă cu benzină. Încearcă să nu adopte o atitudine de 'uichendar', deşi unele persoane îl acuză că se dă cu ligheanu` sau că e plăsticar... vezi Kesu.

Crede în aderenţa cauciucurilor încălzite!. Se enervează uşor, dar îi trece la fel de repede. Nu ţine numărul ascuns, plateşte amenzile şi ajuta babele să treacă strada! Mai multe puteţi afla la întâlnirile motocicliştilor, de la care nu-l rabdă inima să lipsească.

Să curga berea peste grătare!

Mini galerie

 

battlements.png