Robert

Reședința: Londra

Profesia - licenţiat în ştiinţe economice

Ocupaţia - economist

Permis categoriile A şi B din 2002

Data naşterii - 23.12.1978

Calitate principală - un tip foarte calculat. Defect principal - cam prea cuminţel.

În 2002, pe când Valah MC prindea contur şi căpăta personalitate juridică, Robi intra în posesia primului său motor. Nu a fost nici Ij sau Jawa, nici Dnepr sau alt motor 'comunist', fiind astfel privat de 'trăirile' şi 'plăcerile' oferite de aceste motoare. În schimb a beneficiat din start de fiabilitatea motoarelor japoneze, începând cu Suzuki GSX600F, urmat de două modele de la Honda CBR600 si VFR800.  Acum călărește cu mândrie o motocicletă BMW K1300S. 

Deşi anul începutului motociclistic al clubului şi al lui Robi coincid, a devenit membru aproximativ 5 ani mai târziu, la invitaţia lui Kesu, după ce în prealabil participase la câteva ture prin ţară cu membrii clubului.

Stabilit în UK de ceva timp, a participat la câteva întruniri internaţionale în Londra şi Brighton şi cum este un adept convins al touring-ului, a dat câteva ture şi pe tărâmul reginei. Planurile pe termen scurt, strict motociclistic, includ revenirea la modelul de suflet Honda VFR 850 şi, pe cât timpul îi va permite, destinaţii mai îndepărtate, precum Scoţia, ţările nordice, Alpii şi un drum Londra – Tîrgovişte, efectuat în zig-zag prin Europa, cu cât mai lung, cu atât mai bine.

'Never hesitate to ride past the last street light from the edge of your town.'

Mini galerie

 

battlements.png