Claudiu

Reședința: Tâgoviște
Profesia:  Psiholog / Psihopedagog
Ocupaţia: Șef centru social – Primăria Tâgoviște
Permis categoriile A din 2010 şi B din 1992
Data naşterii - 20.11.1973
Calități principale:  voluntar, tenace, combativ şi pasional. Uneori pare că se luptă cu toată lumea. Punctele lui forte sunt voinţa şi perseverenţa.
Defecte: pasionalitate excesivă, invidie, disimulare, abisalitate, gelozie, aroganţă, extremism, tiranie, caracter intransigență.

A început să se joace cu o mobră prin anii ’80 - cumpărată în natură de la un vecin etilist convins, pe un ceas electronic cu 4 butoane și 2 melodii, o lansetă cu mulinetă marca Delfinul, o trompetă și 10L de țuică. Dragostea lor a durat doar două zile, prin grădinile vecinilor după care l-a lăsat baltă. De atunci si până prin ’94, a petrecut mai mult timp reparând-o decât mergând cu ea. 

       Adevărata tinerețe moto a început în 1996 când și-a achiziționat primul scuter Piaggio NRG Power de 49CC, modificat de el însuși la 80CC. biletul său de intrare atât la prima întrunire moto din Târgoviște cât și în rândul motocicliștilor. 

Din 2002 a trecut la o clasă superioară, respectiv un scuter Yamaha Cygnus de125CC,  iar din 2010 a intrat în posesia unei minunate Yamaha Virago, devenind chopper-ist convins!

 

Mini galerie

 

battlements.png