Get Adobe Flash player

Mesaj de eroare

Notice: Undefined index: #object in field_formatter_class_preprocess_field() (line 70 of C:\inetpub\wwwroot\valahmc\sites\all\modules\field_formatter_class\field_formatter_class.module).

Liviu

Reședința: Tîrgovişte

Profesia - inginer

Ocupaţia - inginer proiectant utilaj petrolier

Permis categoria B din 1983. Permis cat.  A1 din 1986 și A din 1992.

Data naşterii - 18.06.1956

Calitate principală - oricând îţi oferă o mână de ajutor.

Defect principal - enervant de tipicar.

Unul din 'bătrânii' grupului. A moştenit pasiunea de la tatăl său, motociclist şi el, îi place să călătorească, să viziteze muzee, nu fumează şi nu bea. Îi place să stea de vorbă cu oameni veseli cu simţul umorului, este responsabil de socializare la întâlnirile cu alţi motociclişti (de obcei socializează cu motociclistele). Nu suferă mitocanii şi pe cei lipsiţi de educaţie.

Înainte a avut o bicicletă cu motor, făcuta de el, apoi a luat o gioarsă de Mobră pe care a aranjat-o 'boboc' şi cu care a umblat cu 'compania' pe unde a avut bani: de trei ori în Bulgaria, de trei ori pe Transfăgărăşan, de trei ori pe Litoral, Giurgiu, Sibiu, Muntele Roşu, Poiana Braşov, Bucureşti... vreo 25.000 Km.

Este inginerul grupului, are un atelier hiper-complet, drept pentru care îl călcăm destul de des pentru mici ajustări la fiarele noastre, deşi mârâie de fiecare dată, regretă perioada comunistelor, când vizitele mecanice erau mult mai dese.

Acum are poate cea mai cunoscută "Tulă" de 200 din România, super îngrijtă, dotată cu remorcă hand-made, omologată şi înmatriculată pe bune, la realizarea căreia a folosit materiale puţin spus neconvenţionale - pentru sugestii şi intrebari contactaţi-l personal.

Extrem de ospitalier, oricând e bucuros de oaspeţi, iar dacă mai sunt şi motociclişti şi nu este perioadă de post, se lasă clar cu grătare.

Mini galerie

 

battlements.png