Romeo

Reședința: Tîrgovişte

Profesia - electrician

Ocupaţia - electrician

Permis categoria A şi B din 1998

Data naşterii - 30.11.1971

Calitate principală - parolist. Defect principal - nerăbdător.

Propus și susținut la intrarea în club de către Gigi Bykerul. Căsătorit din 1998 cu Cristina, motociclistă și ea. A început cu Mobra 50, dar datorită faptului că i-a fost furată în 1999, a abandonat ideea unui motor. În 2006 a redescoperit plăcerea pe două roți, atunci când a achiziționat un motor First Bike, pe care l-a schimbat repede pe o Honda vf500 Interceptor, cu care s-a plimbat până cănd cineva din club, nu spunem cine, l-a virusat cu microbul numit BMW f650 - motocicleta ideală pentru România - pe care o călărește cu drag în prezent.

A ales motocicleta pentru libertatea pe care ți-o oferă atunci când ești în șa, pentru fiorul ce ți-l dau cele două roți și echilibrul relativ pe care îl ai atunci când ești pe ele.

După mai multe căzături și două accidente, care au lăsat semne mai mult sau mai puțin vizibile, păstrează vie dorința de a merge la un drum lung și de a pune cortul la marginea pădurii. Pasiunea cu mersul prin pădure cu motorul o are tot de la colegii din club (nu dăm nume).

Mini galerie

 

battlements.png