Termeni si conditii

Clubul Valah Motors a lansat site-ul Valah Motors cu scopul informarii tuturor celor interesati. Utilizarea sa este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Accesarea si parcurgerea site-ului reprezinta acceptul dumneavoastra implicit si neconditionat al conditiilor generale, ce prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu organizatia noastra sau cu membrii sai.

Drepturi de proprietate intelectuala
Clubul Valah Motors se considera a fi autorul acestui website. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea organizatiei sau a unor terte parti care au autorizat utilizarea acestora.

Drepturi de marca
Asociaţia Club Sportiv Motociclistic Valah Motors Târgovişte a căpătat personalitate juridică în anul 2002. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea materialelor fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la reprezentantul nostru imputernicit constituie un delict de reproducere frauduloasa care se pedepseste conform legilor in vigoare.

Informatii despre produse si servicii
Valah Motors isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site fara preaviz.

Limitarea responsabilitatii
Informatiile asupra datelor din site corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Erori sau omisiuni pot interveni.

Drept aplicabil
Prezentii Termeni de Utilizare se supun dreptului intern roman.

Actualizarea termenilor de utilizare

Valah Motors isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Termenii de Utilizare. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie, prin urmare, sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Termenii de Utilizare in vigoare.

 

battlements.png